Dzięki bardzo, pozdrawiam!
Wojtek napisał(a):Jak znajdę czas to napiszę dokładnie czym traktuję swoje płyty
Oliver napisał(a):Uwaga na czerwone labele (tak to się poprawnie nazywa?) Polskie Nagrania Muza - farba puszcza.
Oliver napisał(a):To musisz być bardzo zajęty, niedługo minie rok od tej wypowiedzi.
Co do sposobu "na Ludwika" to nie traktowałbym płyt wodą z kranu. Kamień, sole, itd.
Od lewej: pędzelek do pielęgnacji igły na mokro wraz z płynem
U dołu na przedzie widać pędzelek do czyszczenia igły na sucho.
Przez moje ręce przeszły też 2 szczotki "karbonowe" do czyszczenia płyt. Nie polecam.
nie mają działania antystatycznego
Na szczęście udało mi się znaleźć na allegro sprzedawcę o loginie t69, który ma ten towar w swoim asortymencie (link do aukcji).
Oliver napisał(a):Nie za twarde włoski toto ma? Może lepiej kupić szczoteczkę do zębów soft i tym czyścić?
Oliver napisał(a):Wg mnie to jest właśnie najważniejsze. Bo co z tego jak zbierzesz kurz jak za chwilę znowu się osadzi.
Oliver napisał(a):Kupowałeś od niego? Dziwne, bo cena tejże szczoteczki jest niższa, niż tej karbonowej.
Wojtek napisał(a):Nada sięPorządna w znaczeniu, że nie zostawia pamiątek po sobie na powierzchni płyty
Zarejestrowani użytkownicy: Krzyś