Wojtek

Pozwól innym poznać Ciebie

Wojtek

Postprzez Wojtek » 17 Lut 2009, 17:12

Cześć i czołem!

No dobra, może nie jestem pierwszym witającym się, ale bycie administratorem wszak zobowiązuje, dlatego też dla odmiany będę przykładny i się przedstawię :D

A więc jestem sobie Wojciech, oficjalnie ksywy brak, ale ostatnimi czasy lansuje się czasem jako "kanalia" ;)
Jestem ździebko świrowaty i uwielbiam rozśmieszać ludzi (ale jako klaun jeszcze nie pracuję :D).
Pasjonat informatyczno-elektroniczny. Meloman i mol książkowy. "Machine head". Reszta moich zboczeń co najwyżej wyjdzie w praniu ;)
W ramach dopełnienia można sobie czytnąć moją forumową sygnaturkę/podpis (o tu na dole pod moimi postami :D).

Płytami winylowymi i sprzętem audio (jakoś tak jedno hobby napędziło to drugie) zajmuję się już 7 lat ;). Zajmuję się tymi hobby dość intensywnie, stąd też posiadłem trochę wiedzy na te tematy.

...

(nie lubię pisać o sobie :D)

PS:
Namawiam wszystkich by każdy przywitał się z forum w osobnym temacie. Tak chyba będzie lepiej, niż zakładanie jednego wielkiego wątku przywitalnego :)
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Awatar użytkownika
Wojtek
Administrator

Miejscowość: Warszawa

Wojtek

Postprzez Oliver » 16 Sty 2010, 17:50

Płytami winylowymi i sprzętem audio (jakoś tak jedno hobby napędziło to drugie) zajmuję się już 7 lat ;)

Zaraz, zaraz... Masz teraz 22 lata, a rok temu napisałeś, że zajmujesz się płytami już 7 lat! Czyli na dzień dzisiejszy 8! Zatem zaczynałeś mając 14 lat! Skąd w tym wieku wzięło się zainteresowanie tymi jakby nie było "starociami"?

Oliver

Wojtek

Postprzez Wojtek » 16 Sty 2010, 18:01

Dobrze kalkulujesz :)

Moi rodzice byli już wtedy po rozwodzie. Skromna rodzinna płytoteka (jak i sprzęt marki Unitra) zostały u mojego taty. Zawsze jak u niego byłem to słuchałem sobie te płyty :) Niestety, ojciec mój był wtedy bardzo zajęty więc wizyty nie były częste. Mieszkałem z mamą i mieliśmy wtedy jakąś taką zintegrowaną wieżę marki Technics w stylu "wszystko w jednym". Zachciałem sobie słuchania rodzinnych płyt w domu, u mamy.

Mój ojciec nie chciał dać mi swojego gramofonu, mimo że sam go praktycznie nie używał od dawna. Dziękuję mu za to serdecznie :)
Dlaczego? Bo w takiej sytuacji postanowiłem sam zbadać temat, zaoszczędzić i kupić sobie własny :)

No i tak się to moje hobby winylowe i sprzętowe zaczęło.

Dlaczego tak mi zależało na tamtych starych płytach rodziców? Dla muzyki, proste :) Trzeba sobie zdawać sprawę, że jak miałem 14 lat to możliwości ściągania muzyki z Internetu nie były aż tak rozwinięte jak dzisiaj ;) Już nie wspominając o tym, że mało kto miał w domu szerokopasmowy Internet :)
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Awatar użytkownika
Wojtek
Administrator

Miejscowość: Warszawa

Wróć do Przedstaw się

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Krzyś